Gottnyttår! (Lisa)

Halloj på er! Har inte skrivit på länge, eller jag skrev någon gång efter jul men allt raderades så då orkade jag inte skriva om det. Men nu skriver iallafall jag igen. Jag hade en trevlig jul och det kanske kommer bilder på mina (och ellas om jag får) julklappar lite senare.

Jag vill lära mig att åka snowboard! Jag och alva skulle lärt oss det av min käre broder Viljo men det blev inte av för det var typ -20 g ute :(. Men jag ska kanske få köpa en snowboard billigt av en kompis. Det är ju bra så får jag träna lite själv eller med alva. Vi åkte några gånger förra året.

Jag är kär. I vintage!! Spec. 30,40-och 50-tal. Klänningarna är så glada och fina. Jag hittade en sida med Massa vintagekläder och sånt. www.spaderdamvintage.com

Nu har jag pratat mycket om mig själv men skit it. Jag jhar börjat designa kläder. Mest klänningar. Det är faktiskt jättekul. Fast jag är inte så bra på att rita detaljer så dem kanske blir lite tråkiga men jag kanske lägger ut lite bilder på skisserna sen. 

Nu har jag äntligen lärt mig att ladda ner filmer så nu har man ju laddat ner Little Miss Sunshine (rekomenderas stark) och Scary Movie, fast den har jag inte sett men alla säger att den är bra så nu har jag laddat hem den.

En klänning jag vill ha(men som antagligen är för stor)
Kostar typ 700:- vilket faktisk inte är så dyrt om det är en äkta vintageklänning från 40,50-talet. Men den är nog ändå för stor :´(


Måndag (Lisa)

Hejsan! idag var det tråkig skola, sedan repa m bandet. Det var skoj!! Vi har uppspelning på Gamla Elverket nästa måndag! Ska bli kul. När jag kom hem tog jag massa bilder åp mig från samma ställe och klippte in de i en bild. Reultatet vart väl så där...

Hejdåhejdå!

Här är det fantastiska resultatet! (ignorera min arm på mig imitten...)

Ingen bryr sig...

Hejhej! Nu har ella och lisa startat en blogg!! Alla i hela världen kommer att läsa den och vi kommer att skriva såå intressanta inlägg!! Vi ska iallafall försöka lägga upp mycket bilder. Om någon trevlig människa skulle kunna hjälpa oss med en sån där cool header så skulle ju den vara väldigt kul, men vi har nog en vi kan fråga. När Lisa skriver kommer det stå Lisa i rubriken och om det är ella står det Ella. Om det är båda står det ingenting.

Hejdå
Ps DET SNÖAR!!! omgomgomg

Kul med snööööö!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0